Szuverén Spanyolország: Megjelent Sergio Fernández Riquelme új könyve

A La Razón Histórica könyvsorozat részeként megjelent Sergio Fernández Riquelme legújabb esszékötete, mely a Szuverén Spanyolország (España soberana) címet viseli.

espanasoberana

Sergio Fernández Riquelme a Murciai Egyetem történelem és szociálpolitika professzora és az európai nemzetek önazonosságának elismert kutatója, aki honfitársai körében egyedülállónak mondható érdeklődést tanúsít Közép- és Kelet-Európa politikai és társadalmi folyamatai iránt, s számos könyvet és cikket publikált a témában. Néhány évvel ezelőtt egy csereprogram keretében személyesen is megismerhette Magyarországot, s azóta lankadatlan figyelemmel követi a hazai történéseket, különös tekintettel az identitáspolitika kérdéskörére.

Fernández Riquelme a közelmúltban Magyarország és az európai civilizáció védelme címmel jelentetett meg könyvet, több tanulmányt írt a magyar identitás történelmi alakulásáról, akércsak a Közép- és Kelet-Európa XX. századi sorsához sok szállal kapcsolódó Ugo Spirito olasz filozófus eszmerendszeréről.

Legújabb kötetét a szerző a készlet erejéig ingyenesen elküldi az érdeklődőknek. Megrendelhető a La Razón Histórica folyóirat honlapján.

Cseszneky Miklós

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑

%d blogger ezt szereti: